I Svenska kyrkan jobbar vi för att finnas till för alla i vår omgivning, gammal som ung, troende eller sökande, hos oss är alla välkomna!

Axbergs församling erbjuder en bred verksamhet, öppna grupper med låga trösklar för dig som är ny eller ovan i kyrkomiljö, och andra grupper för dig som söker att fördjupa Din tro eller andlighet.

Du kan också komma till oss om du behöver någon att prata med. Våra präster och diakoner erbjuder samtalsstöd, sorgesamtal, enskilda och själavårdande samtal helt kostnadsfritt, under tystnadsplikt.

Varje söndag firar vi gudstjänst i någon av våra fyra kyrkor, Närkes Kil, Axberg, Ervalla eller Hovsta.

Då finns möjlighet för ljuständning, bön, en stilla stund och en trevlig gemenskap vid kaffet efteråt.

Exempel på aktiviteter:
Barnkörer, babysång, kill- och tjejgrupp, ungdomsgrupp, konfirmation,
fredagsmys, öppen förskola, samtalsgrupp, sopplunch, Café Maria, målargrupp, syföreningar, pilgrimsgrupp, trivselträffar, Internationellt arbete och mycket mer.
Läs mer på vår hemsida: www.svenskakyrkan.se/axberg

Axberg en naturlig del av Örebro kommun

Den här hemsidan använder cookies. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du användningen av cookies (kakor). Kakorna är små textfiler som lagras i din webbläsare av sidor du besöker. De innehåller vanligtvis en hemsida och en identifierare. Kakorna hjälper till att förbättra din upplevelse medan du navigerar på hemsidan.

Ta reda på mer om kakor-cockies....
Acceptera